fredag.

Idag har jag tagit ännu ett steg åt rätt riktning och det känns skönt och jag är stolt över mig själv!

Och idag hade jag en snygg dag ! ;)







eet

It's like forgetting the words to your favorite song



<3

I morgon ska jag jobba, jag älskar att jobba!






nu.

Nu efter några timmar av floder av tårar mår jag bättre, man behöver gråta ibland för att få kraft att orka vidare så är det för mig. Så nu har jag sminkat mig vart typ en sotning fast lite mer åt svartrockar hållet , det kändes som att den passade dagen svart är ju lite sorgens färg.

Men jag kom på en sak om man inte vill göra en sak ha inte ångest för att du inte gör det , för vill du inte göra det så gör det inte!
Det är din vilja ditt hjärta . du bestämmer vad som är bäst . vVÅGA SÄGA NEJ! men jag har jätte svårt för det så ja ska försöka tänka så nästa gång.







<3


<3


helvetet

Idag är allt åt helvete jag vill bara försvinna glömma, jag vill härifrån , jag vill starta ett nytt liv på en helt annan plats där ingen känner mig jag vill glömma allt som varit. För idag är en sådan dag när man inte ser någon utväg någonstans.  Jag vill bara sova bort denna dag så att jag slipper ha ångest och må dåligt över allt , jag hatar allt. fatta va bra ni har det !!! fatta det! du har ett par friska ben du kan gå hur jävla långt du vill så klaga ALDRIG ALDRIG ALDRIG på att du är trött i dina jävla ben eller att du tog busen för att du inte orkade gå. för vet DU om jag hade ett par friska ben skulle jag gå jorden runt!!

Mitt hjärta är så jävla trasigt och undra om det någonsin kommer att läka!


tandblekning.

Tack för de snälla komentarerna =)
Angående tandblekningen så gjorde jag det i Sthlm på "corinne and friends" ligger i sturegalerian vid stureplan.
Dom kan eventuelt fortfarande ha erbjudandet som jag och mamma utnyttjade.
Och då kostade de
1 pers : 3400
2 pers: 2490
3 pers: 2000
Ca dom priserna.
Supertrevlig tjej som är väldigt mån om kunden och tandblekningen är från simpelsmile det tar ca 1 1/2 timme beroende på hur gammal du är.
Nr tandblekning: 08309029

fredag

Jag blekte tänderna för någon vecka sedan !










Glömde att ta före och efter bilder men dom vart 5 nyanser vitare.



torsdag

Jag har vart uppe sen kl 8 det är väldigt ovanligt så ja är jätte trött eftersom jag inte somna förens 3 i natt, måste ju vända tillbaks dygnet.
Har iallefall vart i stallet vart ute med hundarna och nu är jag hemma igen ska käka sen dra till Sthlm och Stretcha hehe ja det är sant ja ska åka dit bara för att stretcha .
Sen ska jag inhandla bantningsfoder åt Björne för han har blivit lite tjock. Och han sitter och bölar hela dagarna för att han får så lite mat. Jag brukar titta på Björne och säga ja ja vet det är inte lätt att vara tjockis!

Men men ha en fin dag !




onsdag.

Idag har jag vart hos Lisa hon åker till Kreta i morgon , är så avundsjuk. Skulle också bara vilja åka bort ett tag!
Men nu sitter jag här hemma och gör ingenting , väntar på att klockan ska bli 10 för då är det finalen av "so you think you can dance".





Joshua Allen är min absoluta favorit genom alla säsonger, en hiphopare från gatan som knappt tagit några lektioner går och vinner hela skiten de gillar ja!

RSS 2.0